Kreu

Klesti Hoxha

Klesti Hoxha

Departamenti i Informatikës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Universiteti i Tiranës

Adresa:
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Blv. Zogu I, Nr. 25/1
Zyra 203C (Godina C)
1001 Tiranë


Interesat
 • Gjetja e informacionit (Information Retrieval)
 • Sistemet e bazuara në internet
 • Modelimi dhe inxhinierimi i sistemeve
 • Përmirësimi i aksesit në informacion

Njoftime

 • Rezultatet e Provimeve Tetor 2019 Rezultatet e provimeve të sezonit të Tetorit për lëndët Inxhinieri Softi dhe UML janë shpallur në këtë lidhje:https://script.google.com/a/fshn.edu.al/macros/s/AKfycbyXN7qPEh9ZPAJ0qnRr_kPqkhuMht1WqOwKHl8oixEvrp ...
  Posted Oct 9, 2019, 7:30 AM by Klesti H
 • Rezultatet e Provimit SE, Paradiplomim 2019 Rezultatet e provimit SE, Paradiplomim 2019, janë shpallur në këtë lidhje:https://script.google.com/a/fshn.edu.al/macros/s/AKfycbxMQp_n1CrF2FJ0-9wnVnONtyTBjwhTx4ZJMB5E6z96mYgnweE/execKujdes: Duhet të keni VETËM ...
  Posted Sep 27, 2019, 4:41 AM by Klesti H
 • Rezultatet e Provimit UML, Shtator 2019 Rezultatet e provimit UML, Shtator 2019, janë shpallur në këtë lidhje:https://script.google.com/a/fshn.edu.al/macros/s/AKfycbzaWgNH3EaMnQo42kSAYLxkTZ6-Im3FzWe9ZT592BFc2aG-LwDI/execKujdes: Duhet të keni VETËM ...
  Posted Sep 16, 2019, 4:36 AM by Klesti H
 • Rezultatet e Provimit MTS, Shtator 2019 Rezultatet e provimit MTS, Shtator 2019, janë shpallur në këtë lidhje:https://script.google.com/a/fshn.edu.al/macros/s/AKfycbzvbohYWjsRIZ0rh-SIYaL0n4axPBT6fNuBlfhKSQ/execKujdes: Duhet të keni VETËM NJË ...
  Posted Sep 13, 2019, 8:21 AM by Klesti H
 • Rezultatet e provimit SE, Shtator 2019 Rezultatet e provimit SE, Shtator 2019, janë shpallur në këtë lidhje:https://script.google.com/a/fshn.edu.al/macros/s/AKfycby9kcNnHL3LSceGORPWeK2tGcd60gq3gwGwvLxQ/execKujdes: Duhet të keni VETËM NJË sesion ...
  Posted Sep 9, 2019, 2:12 PM by Klesti H
Showing posts 1 - 5 of 8. View more »