Njoftime‎ > ‎

[ASI1314] Orari i prezantimeve të projekteve/kontrolli final

posted Jan 23, 2014, 4:39 AM by Klesti Hoxha   [ updated Jan 24, 2014, 8:33 AM ]
Më poshtë mund të gjeni oraret e prezantimeve finale të projekteve të kursit Analizë Sistemesh Informacioni. Ju kujtoj që prezenca në këtë prezantim është e detyrueshme. Duhet të sillni nje version të printuar të slideve (handouts) në mënyrë që të pranoheni në prezantim. 

Kontrolli final

Do të zhvillohet në datë 27.1.2014, salla D6, ora 18.00

Prezantimet

Prezantimet do të zhvillohen tek Lab Eagle, Godina C, në datë 28.1.2014. Ju lutem paraqituni 15 min para orarit tuaj.

 Projekti Orari
 Debt Collection 12.00 - 12.20
 Regjistrimi dhe pagesa e sigurimeve vullnetare online 12.25 - 12.45
 Pagesa e faturave të energjisë elektrike online 12.50 - 13.10
 New Age Electronics (Online Hardware Store)
 13.15 - 13.35
 Regjistrimi i studentëve në konviktet e QS 13.40 - 14.00
 Noterizimi i dokumenteve online
 14.05 - 14.25


Suksese

Comments