Njoftime‎ > ‎

[InSw14] Prezantimet e projekteve

posted May 24, 2014, 1:28 AM by Klesti Hoxha   [ updated May 24, 2014, 1:29 AM ]
Prezantimet e projekteve të kursit Inxhinieri Software do të zhvillohen të Hënën (26.5.2014) dhe të Mërkurën (28.5.2014)
Oraret e prezatimeve për grupet që dërguan një raport final mund t'i gjeni në këtë lidhje. Prezantimet do të zhvillohen tek Laboratori Eagle, Godina C.
Duhet të paraqiteni të paktën 15 minuta përpara prezantimit tuaj. Jeni të lirë të qëndroni gjatë të gjithë kohës për të dëgjuar prezantimet e projekteve.

Për udhëzime mbi përmbajtjen e prezantimit, konsultohuni me slide-t e fundit. Mos harroni të merrni me vete handouts (slide-et e printuara) të prezantimeve.

Pjesëmarrja në prezantim është e detyrueshme për të marrë pikët e projektit.

Suksese

Comments