Njoftime‎ > ‎

#InSw15 Oraret e prezantimeve të projekteve

posted Jun 1, 2015, 12:00 AM by Klesti Hoxha   [ updated Jun 1, 2015, 6:00 AM ]
Oraret e prezantimeve të projekteve gjenden në këtë lidhje. Grupet duhet të paraqiten të paktën 15 minuta përpara orarit të prezantimit të tyre, si dhe të gjithë pjesëtarët duhet të jenë prezentë.

Prezantimet do të zhvillohen tek Lab Eagle (212C).

Duhet të keni me vete një kopje të printuar të slideve (handouts) si dhe nëse keni planifikuar demo, mund t'ju duhet një laptop.

Projektet e grupeve B mund të prezantohen edhe të mërkurën në 10.00 - 11.30. Nëse ndonjë grup dëshiron të prezantojë në këtë interval duhet të më kontaktojë sa më shpejt.

Suksese
Comments