Njoftime‎ > ‎

Kujtesë për studentët e kursit ASI [ASI1314]

posted Oct 14, 2013, 1:22 PM by Klesti Hoxha
Ju kujtoj që deri në datë 21 tetor duhet të dorëzoni:

1. Grupet e punës për research paper dhe temën paraprake (mund të jetë dhe jo plotësisht e formuluar si fillim).
2. Grupet e punës për projektet, menaxherin e projektin dhe temën paraprake.

Temat mund të riformulohen deri në datë 28 tetor.

Për më shumë detaje  konsultohuni me slidet e leksionit të parë.
Comments