Njoftime‎ > ‎

[MTS1415] Literature Survey

posted Nov 12, 2014, 9:21 AM by Klesti Hoxha
Të gjithë studentët e kursit "Mirëmbajtje dhe Testim Software" që dëshirojnë të realizojnë literature survey, deri në datë 18.11.2014, ora 14.00 duhet të dorëzojnë të mëposhtmet:

  • Emrat e studentëve që duan të bashkëpunojnë për këtë punim
  • Datën në të cilën dëshirojnë të realizojnë prezantimin
Për më shumë detaje ju lutem konsultohuni me udhëzimet e publikuara në faqen e kursit
Comments