Njoftime‎ > ‎

[MTS1415] Oraret e prezantimeve të projekteve

posted Feb 6, 2015, 4:10 AM by Klesti Hoxha
Njoftohen të gjithë studentët e kursit "Mirëmbajtje dhe Testim Software" që oraret e prezantimeve të projekteve mund të gjenden në këtë lidhje.

Prezantimet do zhvillohen tek Lab Eagle (212C)

Nëse ndonjë grup dëshiron ta bëjë prezantimin të Hënën përpara orës 18.00 mund të më kontaktojë me email.
Comments