Njoftime‎ > ‎

[MTS1415] Projekti

posted Jan 7, 2015, 5:56 AM by Klesti Hoxha
Të gjithë studentët e kursit "Mirëmbajtje dhe Testim Software", deri më datë 15.1.2015 duhet të regjistrohen për prezantimin e projektit të kursit. Brenda kësaj date duhet të dorëzoni me email:
  1. Një përshkrim të shkurtër i objektivave të projektit
  2. Përshkrim të detajuar të hapave që po ndiqen dhe teknologjive që po përdoren
  3. Emrat e studentëve që po punojnë për të
Prezantimet do realizohen javën e fundit të semestrit.

Punë të mbarë
Comments