Njoftime‎ > ‎

#MTS1516 Projekti i kursit

posted Dec 9, 2015, 9:55 AM by Klesti Hoxha   [ updated Dec 9, 2015, 9:56 AM ]
Regjistrimi për prezantimin e projektit të kursit "Mirëmbajtje dhe Testim Software" duhe të realizohet deri më datë 15 Janar 2016 nëpërmjet krijimit të një faqeje në wikin e projekteve. Duhet të krijoni një faqe të re Wiki sipas template të ofruar (udhëzimet u dhanë edhe në leksionin e kësaj jave).

Mund të më kontaktoni, nëse nuk ju kanë ardhur kredencialet për t'u identifikuar në Wiki.

Prezantimi i projekteve do të realizohet në datat 1-2 Shkurt 2016.

Punë të mbarë.
Comments