Njoftime‎ > ‎

Punimet e diplomave master

posted Sep 2, 2015, 2:49 AM by Klesti Hoxha   [ updated Sep 7, 2015, 1:04 AM ]
Të gjithë studentët që po zhvillojnë temën e diplomës me mua dhe dëshirojnë të mbrojnë diplomën në sesionin e vjeshtës, duhet të më dorëzojnë punimin e diplomës, maksimumi deri më 18 shtator. Pas kësaj date nuk është i mundur feedback-u nga unë, rrjedhimisht diploma mbetet për sesionin e rradhës.

Suksese

Comments