Njoftime‎ > ‎

#UML15 Grupet e seminareve sipas projekteve

posted Mar 22, 2015, 8:18 AM by Klesti Hoxha   [ updated Mar 22, 2015, 8:20 AM ]
Njoftohen të gjithë studentët e kursit "UML" që janë përcaktuar grupet e seminareve. 
Për çdo grup seminari UML1, UML2, UML3 (të shënuar dhe në orar në këtë formë) mund të gjeni në këtë lidhje emrat e projekteve që duhet të ndjekin grupin përkatës.


Comments